23948sdkhjf

Kuratorer ignorerer henvendelser på Holmsø-projekter

Interesserede virksomheder har ikke fået mulighed for at byde på byggeprojekter fra konkursramte Holmsø-Huset.
Kuratorerne i konkursboet efter Holmsø-Huset kritiseres nu for ikke at reagere på henvendelser fra virksomheder, som har henvendt sig med henblik på at overtage byggeprojekter efter konkursboet:

- I det helt konkrete tilfælde Holmsø Huset har jeg sagt, at jeg var meget interesseret i at høre noget om det og overtage nogle af aktiverne. Men jeg har aldrig hørt noget, og nu kan jeg se, at det kører hos den tidligere Holmsø-ejer igen. Det undrer mig, siger Niels Stellan Høm, indehaver af Høm Huse i Frederikshavn til dagbladet Børsen.

Niels Stellan Høm har talt med andre virksomheder, som har haft lignende oplevelser.

Hos advokatfirmaerne Bech-Bruun og Lett Advokatfirma, der er kuratorer i konkursboet, oplyser man, at der er en række projekter, der endnu ikke er solgt, og at det sagtens kan være disse, som Høm Huse og andre har rettet henvendelse på.

Troels Tuxen, partner i Bech-Brun, påpeger desuden, at man grundlæggende kun behandler konkrete henvendelser:

- I konkursboer får man mange henvendelser fra interesserede købere – nogle er meget konkrete, nogle er mere diffuse. Vi har forholdt os til de konkrete, alene af tidsmæssige årsager, og fordi det materiale, der skal præsenteres for at sælge et konkret projekt, er relativt omfattende.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095