23948sdkhjf

Et mix af boligformer midt i Aalborg

Boligselskab og ejendomsudvikler bygger 12.000 kvadratmeter.
Mandag den 9. maj tog boligselskabet Alabu og projektudvikleren 2E Bolig det første spadestik til et nyt fælles byggeri, der opføres i totalentreprise af HP Byg og Nørkjær + Poulsen. Rosseels Tegnestue er landskabsarkitekt.

Det 12.200 kvadratmeter store byggeri i Stormgade 11, tæt på Østre Havn og Aalborgs centrum, indeholder en spændende kombination af 100 ungdomsboliger, 31 familieboliger og 21 ejerboliger.

- Der er mange nye og fine ungdomsboliger i Aalborg, men vi ønsker også at se den moderne familie, der ønsker at bo i byen. I det her byggeri kan man som ung starte i en ungdomsbolig og senere flytte videre i samme bebyggelse og ved en familieforøgelse etablere sig i en mere rummelig bolig, siger direktør Klaus Ringgaard fra Alabu Bolig.

En mixet bebyggelse skal også gerne mixe folk sammen. Derfor bliver der anlagt en stor tagterrasse, et vaskeri og et fælleshus på tagetagen på sjette niveau.

Fælleshuset på cirka 100 kvadratmeter skal skabe god tilgængelighed mellem boliger og opholdsarealer samt rumme fælles opholdslokaler med køkken, anretterkøkken, garderobe og toiletter, som kan danne rammer om fælles aktiviteter og oplevelser for beboerne, der kan nyde udsigten til Limfjorden.

Arkitektfirmaet Nord har været totalrådgiver på den indledende fase med ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard som underrådgiver, mens Kuben Management er med som bygherrerådgiver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093