23948sdkhjf

To leverandører bliver til én

Et godt samarbejde på Bestseller-byggeri blev startskud til fusion.
Lumieres lamper og loftakustik fra Stretch Ceiling Denmark skal fremover sælges under navnet Lumiere Stretch Ceiling Denmark A/S.

De to virksomheder er blevet enige om betingelserne for en fusion, der skal sikre de rette betingelser for vækst på projektmarkedet.

- Fusionen giver rigtig god mening, fordi begge virksomheder har store vækstplaner. Målsætninger, som er så ambitiøse, at de vil kræve lang tid at føre ud i livet med organisk vækst alene, siger Michael Grundholm fra Lumiere, der bliver direktør med ansvar for projektsalg af belysning i det nye selskab.

Det var et samarbejde om loft og belysning til Bestsellers nye bygning på Aarhus havn, der blev startskuddet til fusionen mellem de to leverandører.

- Vi arbejdede rigtig fint sammen på projektet hos Bestseller, og vores efterfølgende dialog om synergimuligheder resulterer nu i, at vi sammenlægger aktiviteterne, fortæller Michael Grundholm.

Administration og produktion i Vejle
Lumiere med base i Vejle sælger belysning til elinstallatørerne og til projektmarkedet. Stretch Ceiling Denmark med base i København er forhandler af en særlig dug fra franske Barrisol, som i stigende grad bliver brugt som akustikløsning på projektmarkedet.

Al administration og produktion samles i Vejle, mens salgsorganisationen bliver landsdækkende med showrooms både øst og vest for Storebælt.

- Vi kommer til at spare ressourcer på at samle administration og produktion, og samtidig bliver vi mindre sårbare, forklarer Stefan Jørgensen.

Han har hidtil været direktør i Stretch Ceiling Denmark og bliver fremover salgsansvarlig for loftprodukter. De øvrige ledende medarbejdere, Henrik Grundholm og Michael Fahrenholtz, skal henholdsvis stå for engrossalg af belysning og implementering af Barrisols loftløsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078