23948sdkhjf

Ny tegnestue vil sætte genbrug på dagsordenen

Kastrup-virksomheden Genbyg vil vokse og etablerer nu egen tegnestue.
Siden 1998 har Genbyg specialiseret sig i opkøb og videresalg af brugte byggematerialer.

De sidste par år er forretningen udvidet egenproducerede indretningsløsninger af genbrugsmaterialer, som forarbejdes på Genbygs eget snedkerværksted i Kastrup.

Det er den udvikling, som nu har fået virksomheden til at etablere egen tegnestue for på den måde at afkorte vejen fra idé til færdig løsning. Tegnestuen åbnede i marts og beskæftiger indtil videre tre medarbejdere.

- Det er vores styrke, at vi nu både kan udvikle og realisere projekterne uden fordyrende og tidskrævende mellemled, siger medejer Jesper Holmberg.

Han ser etableringen af tegnestuen som et naturligt skridt i Genbygs udvikling i en tid, hvor efterspørgslen på bæredygtige indretningsløsninger er stigende hos både store og små virksomheder. Genbygs samlede bemanding har efterhånden rundet 30. Heraf er mere end en håndfuld kommet til inden for de sidste par måneder.

- Med den nye tegnestue vil vi gerne være med til at påvirke de måder, vi realiserer og udvikler byggeprojekter på hvad angår design og opførelse, i en mere bæredygtig retning uden at gå på kompromis med kvaliteten, forklarer Jesper Holmberg.

Genbygs tegnestue fokuserer på ressourceoptimering, hvor materialernes oprindelige høje kvalitet bevares og kan genbruges ud fra en vision om at skabe løsninger af gode materialer. Ambitionen er, at projekterne vil bestå af 90-100 procent genbrugte materialer.

Genbyg er netop nu ved at lægge sidste hånd på byggeriet og indretningen af Cofocos nye restaurant Väkst på Sankt Peders Stræde i København. Her har gamle materialer netop fået nyt liv, blandt andet i et stort indbygget drivhus, der forbinder rummets to etager og sætter rammen for det nordiske køkken og en frodig haveoplevelse midt inde i byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109