23948sdkhjf

Lendager henter kreative kræfter i Arkitema

Stig Ammitzbøll Jørgensen er ny kreativ leder i Lendager Group.
- Lendager Group har de seneste år markeret sig som de stærkeste inden for bæredygtig arkitektur og byudvikling, så jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet, siger Stig Ammitzbøll Jørgensen.

Efter mere end syv år hos Arkitema er han nu ansat som ansat som kreativ leder for Urban Metabolism i Lendager Group og vil indgå i den daglige ledelse af Lendager Arkitekter i samarbejde med indehaver Anders Lendager og administrerende direktør Lene Brix.

Med ansættelsen af Stig Ammitzbøll Jørgensen ønsker Lendager Group at styrke sine kompetencer inden for innovativ byplanlægning. Fokus er på strategiske løsninger, der skaber sammenhængende byer, hvor både fysiske og sociale ressourcer sættes i spil med udgangspunkt i blandt andet den cirkulære økonomi.

- Vi er ikke i tvivl om, at udviklingen går mod nye typer af bæredygtige urbane løsninger. Vi vokser hele tiden og med ansættelsen af Stig forstærker vi Lendager Groups fremtidige vækst og vores visioner for at skabe en æstetisk, oplevelsefuld, sund, social, og bæredygtig verden, siger Anders Lendager.

Stig Ammitzbøll Jørgensen har senest været kreativ leder på udviklingsplanen til ”Nærheden”, fremtidens forstad, og på udviklingsstrategierne til udsatte boligområder; ”Boligliv i Balance”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156