23948sdkhjf

Ny ledelse i Silvan

Den førende byggemarkedskæde Silvan i Danmark og Sverige fik ny administrerede direktør i går. Freddy Lauridsen tiltrådte som administrerende direktør for Silvan og afløser dermed Michael Christiansen, der har arbejdet i Silvan siden 1990.
Det var et solidt ledelsesskifte, der skete da Silvan udnævnte Freddy Lauridsen til administrerende direktør for Silvan Danmark og Sverige. Freddy Lauridsen kommer med en stor ledelseserfaring fra selve Silvan-organisationen samt DT Group koncernen.

Freddy Lauridsen kommer fra en stilling som HR direktør i DT Group og har siden 1998 haft en lang succesfuld karriere i Silvan bl.a. som HR & udviklingsdirektør, HR Manager og salgschef for Jylland/Fyn.

Samtidig tiltrådte Thomas Juul Buchholt som ny indkøbs- og marketingdirektør. Thomas Juul Buchholt er 37 år og kommer fra en stilling som indkøbschef i Netto Danmark. Thomas har tidligere arbejdet i bl.a. Coop og Merlin kæden.

- Det er med stor tilfredsstillelse at konstatere et så naturligt lederskifte i Silvan, siger Steen Weirsøe, CEO DT Group.

- Ikke nok med at jeg gennem direkte samarbejde kender Freddy Lauridsen som en kompetent og dygtig leder, så ved jeg, det er en 100% Silvanmand, der sætter sig ved roret og fører den succesfulde strategi, som Silvan har, videre. Derudover glæder jeg mig til at samarbejde med Thomas Juul Buchholt og drage nytte af de erfaringer, han bringer med sig.

Den nye ledelse vil indgå i Silvans direktion ligesom Freddy Lauridsen vil indgå i DT Groups ledelsesgruppe.

Kilde: DT Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079