23948sdkhjf

JJW går baglæns på bundlinjen

Investeringer koster indtjening, men arkitektfirmaet er kommet styrket ud af 2015.
Efter et overskud på knap 5,5 millioner kroner før skat i 2014 måtte JJW Arkitekter i 2015 se indtjeningen falde til under en million.

Ifølge ledelsen skal udviklingen ses i lyset af to faktorer; en voldsom priskonkurrence på det danske marked og en organisatorisk og ressourcekrævende omstillingsproces internt i virksomheden.

- Store dele af det skyldes, at vi har lavet strategiske hensættelser og investeringer i emner som bæredygtighed og struktur i vores virksomhed. Vi havde håbet på et hurtigere afsæt; at vi kunne have fået et hurtigere afkast på noget af det, siger kreativ direktør i JJW Arkitekter, Ole Hornbek, til Licitationen - Byggeriets Dagblad .

Han og den øvrige ledelse ser positivt på mulighederne i 2016, hvor JJW Arkitekter forventer øget omsætning, øget overskudsgrad og stærkere faglige resultater i ind- og udland.

- Vi har jo en strategi og har foretaget investeringer, vi forventer, vil give afkast, siger Ole Hornbek.

JJW Arkitekter har med virkning fra 1. januar 2016 ansat Nina Kovsted som ny tegnestuechef med det overordnede ledelsesmæssige og administrative ansvar for tegnestuen.

Det er sket i forbindelse med, at en af JJW Arkitekters tre grundlæggere, Anders Holst Jensen, er fratrådt sin stilling som administrerende direktør for i stedet at fokusere sin indsats omkring strategi og forretningsudvikling. Nina Kovsted har s overtager hans ledelsesmæssige og administrative opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109