23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Building Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Frysehus-entreprenør vender minus til plus

Specialistviden er vejen frem, mener de hos Ajcon Entreprenør og Ingeniørfirma.

Resultatet før skat blev forbedret med næsten otte millioner kroner hos Ajcon i 2015.

Ifølge administrerende direktør, Christian Wihrs, hænger det sammen med, at virksomhedens specialistviden i stigende grad efterspørges af danske virksomheder inden for fødevarer, catering og medicinalindustrien.

Ajcon har for alvor formået at markere sig som en førende entreprenør inden for køl og frys i Danmark, og det smitter af på relaterede brancher som transport og catering.

- Vi har, som andre entreprenører, mange helt almindelige entreprenøropgaver, men vores specialistviden og referencer inden for køl og frost giver os en stærk profil og konkurrencefordele, siger Christian Wihrs.

Ajcon arbejder i spændingsfeltet mellem projektledelse og teknisk know how, og ifølge Christian Wihrs koblingen mellem entreprenørrollen og de ingeniørmæssige kompetencer afgørende for Ajcons profil i markedet.

Referencelisten tæller virksomheder som Agri Norcold, Dansk Cater, Claus Sørensen og Danish Crown. Senest er virksomheden valgt som totalentreprenør på WP Køds byggeri af et 1.300 kvadratmeter stort frost- og kølelager i Roskilde.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web01