23948sdkhjf

Company House sætter spaden i til kubistisk kontorhus

Torsdag tages første spadestik til nyt, stort kontorhus vest for Århus.
60 % af kapaciteten er allerede udlejet i kontorhuset Company House i Kildebjerg Ry, der giver plads til cirka 20 virksomheder og 150 medarbejdere på sine 2.000 m2.

Company House får tre etager og kommer til at ligge i den nye bydel Kildebjerg Ry, 25 minutters kørsel vest for Århus. Huset er beregnet til videnvirksomheder inden for blandt andet IT, reklame, design og arkitektur. I huset kan lejerne få egne lokaler og adgang til fællesfaciliteter i form af møde-, undervisnings-, og konferencelokaler samt kantine.

- For os er Company House en enestående mulighed i forhold til vores vækstplaner, da huset er meget fleksibelt indrettet. Samtidig får vi forhåbentlig lettere ved at rekruttere medarbejdere på grund af den gode beliggenhed, forklarer Lars Steen Pedersen, der er medejer af software- og konsulentvirksomheden Simcon A/S.

Simcon bliver den største lejer i kontorhuset med sine 150 m2, og Lars Steen Pedersen og hans kolleger håber at kunne flytte ind hurtigst muligt.

Byggeriet påbegyndes umiddelbart efter første spadestik, og ejendomsudviklingsselskabet Epco Development, der står bag projektet, forventer, at kontorhuset står færdig 1. maj 2009. Company House får en kubistisk arkitektur med karakteristiske, kvadratiske former, facader af glatte aluminiumsplader og luftige rum med lyse trægulve. Huset er tegnet af det lokale arkitektfirma JBJ Arkitekter i Ry.

Kilde: Epco Development

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141