23948sdkhjf

Farven afslører vandets temperatur

Eico introducerer en serie elegante italienske armaturer, der med et lille lysshow fortæller, om vandet er koldt eller varmt.
Ville det ikke være lidt raffineret, hvis man med øjnene kunne se temperaturen på vandet fra vandhanen - og dermed helt slippe for risikoen for at brænde fingrene?

Denne drøm kan nu blive til virkelighed. Eico A/S introducerer nemlig en ny serie avancerede italienske armaturer, der har den utrolige finesse, at vandet er blåt, når det er koldt - og rødt når det er varmt.

Serien hedder Rettangolo Colour, og det helt unikke ligger i det system, der genererer lyset og dermed farverne i vandet. Strømmen til lyset kommer fra en lille turbine, der drives af det gennemstrømmende vand. Og lysstrålen sendes herefter ind i vandet og er blå eller rød - alt afhængig af vandets temperatur. Der er altså ingen ekstraudgifter til strøm eller batterier.

Rettangolo Colour adskiller sig også fra alle andre armaturer ved et helt enestående design. Vandet ledes ikke på traditionel vis gennem et rør, men strømmer i stedet ud gennem en åben kanal for til slut at ende som et lille vandfald. Herved bliver det rene, rindende vand til et flot og nyskabende designelement i badeværelset. Armaturet er dog også smukt at se på, når der er lukket for vandet. Det er nemlig udført i et helt enkelt og stilrent design, og den forkromede overflade matcher perfekt til ethvert moderne badeværelse.

Rettangolo Colour-serien består af tre modeller til badeværelset: en lav model til nedfældede vaske, en høj model til fritstående vaske samt en model til indbygning i væggen. De er alle ét-grebs-armaturer, og de vejledende udsalgspriser ligger mellem 11.800 kroner og 13.500 kroner. Uden det indbyggede lys ligger de tilsvarende priser mellem 4.200 kroner og 5.900 kroner. Herudover fås et mere traditionelt køkkenarmatur med udtræksslange - model Just Colour - som med lysindikation har vejledende udsalgspriser på 9.900 kroner og 11.400 kroner. Uden lysindikationen hedder modellen blot Just og har vejledende udsalgspriser på 4.800 kroner og 6.100 kroner.



Kilde: Eico

Læs mere om: Eico
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109