23948sdkhjf

Internationalt snit over Utzon Symposium

Utzon Center i Aalborg får internationalt anerkendte arkitekter på besøg, når Jørn Utzons 90-års fødselsdag fejres under årets Utzon Symposium.
Lene Tranberg, Gerard Reinmuth og Pritzker Pris-modtager Raphael Moneo vil være blandt oplægsholderne, når Aalborg Universitet og Utzon Center den 4. september afholder det andet internationale Utzon Symposium.

Symposiet kommer til at handle om, hvordan man skal bygge videre på arven fra Utzon. De deltagende arkitekter har alle været inspirerede af Utzons arbejde og har anvendt hans metoder og teknikker i deres eget arbejde.

Ifølge koordinator Christina Elmer er den internationale kaliber hos oplægsholderne med til at understrege Jørn Utzons voksende betydning som én af de mest originale og inspirerende moderne arkitekter i vores tid.

Arrangørerne håber, at arrangementet ikke blot vil være kilde til information og inspiration for arkitektstuderende og professionelle ligesindede, men at det også vil være medvirkende til at udvikle en bredere anerkendelse af vigtigheden af god arkitektur.

Læs mere på Utzon Centers hjemmeside

Kilde: Aalborg Universitet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095