23948sdkhjf

Kjaer & Richter skal tegne byskole

”Vi står med et spændende og visionært skoleprojekt”, siger borgmester.
Arkitektfirmaet Kjaer & Richter er valgt som totalrådgiver på byggeriet af Skolen i Bymidten i Helsingør.

Det oplyser Helsingør Kommune via sin hjemmeside.

Vinderforslaget lægger op til en skole, der rummer både læring, musikskole og idrætshal – og som qua sin placering inviterer byen inden for.

- Det giver masser af oplagte muligheder for at bringe skolen ud i virkeligheden. Det lever helt op til vores målsætning om samarbejde mellem skole og det omkringliggende samfund. Det, vi kalder den åbne skole, siger Christian Holm Donatzky, der er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i Helsingør Kommune.

Kjaer & Richter har vundet konkurrencen foran JJW, Arkitema og Dall & Lindhardtsen og beskriver selv vinderforslaget således:

- Vigtige temaer for projektet har været indpasning til konteksten i den gamle historiske bymidte samt innovative læringsmiljøer til udskoling, idræt og musik. Den fremtidige skole vil, med nybygninger til idræt, udskoling og musikskole samt ombygning og renovering af skolens bevaringsværdige bygninger, være et åbent og aktivt kulturtilbud i samarbejde med det omgivende samfunds kulturinstitutioner, foreninger og erhvervsliv.

Projektet har en samlet budgetramme på cirka 300 millioner kroner, og skolen skal efter planen stå klar i 2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141