23948sdkhjf

Dansk Boligbyg forfremmer syv

Fem af virksomhedens medarbejdere er udnævnt til projektchefer. To bliver projektledere.
En konstant, positiv udvikling med stadigt større og mere komplekse byggeprojekter har skabt behov for at styrke organisationen hos Dansk Boligbyg.

Fem af virksomhedens medarbejdere er således udnævnt til projektchefer, mens to byggeledere nu får titel af projektleder. Det sker med virkning fra den 1. juni.

- Det er glædeligt, at vi har kunnet finde projektchefer og projektledere blandt medarbejderne i vore egne rækker. De er både meget kvalificerede og kompetente. De kender virksomheden fra flere års fortræffeligt arbejde, og de kan identificere sig med vort idégrundlag samt vore værdier og holdninger, siger direktør Ole Rasmussen.

De nye projektchefer er Niels Erik Starup og Jørn Nørlem fra Hobro-afdelingen, Henrik Horn Mortensen fra Odense-afdelingen samt Lau L. Zaar og Christian V. Skov fra Roskilde-afdelingen, De nye projektledere er Mads Thrane Pedersen fra Hobro-afdelingen og Martin Rubinke fra Odense-afdelingen.

Siden etableringen for 18 år siden har Dansk Boligbyg gennemført 150 bygge- og renoverings-projekter over hele Danmark med en samlet entreprisesum på godt fem milliarder kroner eksklusiv moms.

Niels Erik Starup , 61 år, er bygningsingeniør, og kom med 32 års erfaring til Dansk Boligbyg, hvor han har været ansat siden den 15. juni 2010. Hans første opgave var boligbyggeriet Udsigten Viby J, etape II og derefter ”Fremtidens Plejehjem” i Nørresundby. Aktuelt er han ved at afslutte et stort renoveringsprojekt i Søndervangen, Viby J.

Jørn Nørlem , 51 år, er bygningsingeniør, og kom med 23 års erfaring til Dansk Boligbyg, hvor han har været ansat siden den 1. oktober 2012. Han har bygget 200 ungdomsboliger på Lindholm Brygge i Aalborg og 24 ejerlejligheder på Nørrebrogade i Aarhus. Han er aktuelt i gang med en ombygning og renovering af 179 boliger i Aalborg.

Henrik Horn Mortensen , 37 år, er bygningsingeniør, og kom med 9 års erfaring til Dansk Boligbyg, hvor han har været ansat siden den 1. juli 2011. Hans første opgave var boligbyggeri på Skovbrynet i Odense, efterfulgt af et botilbud til handicappede i Skovhuse, renovering af Vissenbjerg Rådhus og boligbyggeri på Dahlsvej i Odense. Aktuelt er han projektleder på Cortex Park, et projekt med 95 ungdomsboliger og et erhvervslejemål i Odense.

Lau L. Zaar , 57 år, er bygningsingeniør, og kom med 13 års erfaring til Dansk Boligbyg, hvor han har været ansat siden den 8. april 2011. Hans første opgave var boligbyggeri i Hvissinge i Glostrup, og derefter på Hørkær i Herlev. Senest har han bygget boliger og erhverv i Vallø Strandpark. Aktuelt er han projektleder på byggeri af 47 seniorboliger på Kirkegrunden i Ishøj.

Christian V. Skov , 49 år, er bygningsingeniør, og kom med 10 års erfaring til Dansk Boligbyg, hvor han har været ansat siden den 13. april 2004. Han begyndte med Plejecentret Henriksdal i Taastrup, derefter boligbyggeri i Måløv, kontorbyggeriet Netdesign i Farum og en ”totalrenovering” (nedrivning og nybyggeri) af Høng Skole. Aktuelt arbejder han på 4. år med plejecentret Lions Park i Birkerød, med ungdomsboliger på Roskildevej og almindelige boliger på Ålekistevej i København.

Mads Thrane Pedersen , 31 år, er tømrer og civilingeniør, og blev ansat som byggeleder hos Dansk Boligbyg den 1. juli 2013, hvor han har været med til at bygge 200 ungdomsboliger på Lindholm Brygge, ligesom han har bygget 24 ejerlejligheder på Nørrebrogade i Aarhus. Aktuelt er han ved at færdiggøre udbygningen af VUC centret i Aabybro, Vendsyssel.

Martin Rubinke , 32 år, er tømrer og bygningskonstruktør, og blev ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg den 20. januar 2014. Hans første opgave var renovering af Vissenbjerg Rådhus, hvorefter han arbejdede med Gyldenlund i Langeskov, et botilbud til handicappede. Aktuelt arbejder han med opførelsen af Cortex Park i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125