23948sdkhjf

Teknikentreprenør investerer overskuddet

Indtjeningen vokser hos Poul Sejr Nielsen, og pengene får ikke lov at samle støv på kistebunden.
Teknikentreprenør Poul Sejr Nilsen, som fejrer sit 60 års jubilæum den 31.maj, øgede sidste år omsætningen fra 85 til 95 millioner kroner.

Samtidig er resultatet tæt på fordoblet fra 1,4 til 2,7 millioner kroner – ”et pænt og fornuftigt resultat”, lyder det fra administrerende direktør, Michael Madsen.

- Men vi vil gerne lidt højere op, så vi har luft til at vokse og investere. Vi oplever vækst på alle vores forretningsområder. Særligt hoved- og teknikentrepriser inden for renovering samt elinstallationer i erhverv og industri netop i kraft af vores fokus på den brede kompetence, siger han.

Med 2015-overskuddet er egenkapitalen i holdingselskabet bag Poul Sejr Nielsen øget til 9,6 millioner kroner, og det er penge, der skal i arbejde. Således investerer virksomheden blandt andet i nye højteknologiske klippe-, bukke- og falsemaskiner til værkstedet for at kunne løse de mange tag- og facadeopgaver, der ligger i ordrebogen. Samtidig er det hensigten at kunne levere standard- og specialprofiler til samarbejdspartnere.

Store entrepriser og servicekontrakter
Jubilæumsåret tegner godt med en ordrebeholdning for 2016 på 125 millioner kroner, hvilket er 40 procent mere end i 2015.

I ordrebogen er flere store teknikentrepriser inden for renovering og nybyggeri, herunder teknikentreprisen på Charlottetårnet på Østerbro i København til 30 millioner kroner. Her vil Poul Sejr Nielsen i løbet af det næste års tid stå for at udføre grundvandskøl og varme, el, ventilation, elevatorer, overvågning og it-infrastruktur.

Desuden er der vækst i faste kunder med service- og vedligehold. I 2015 fik Poul Sejr Nielsen eksempelvis en flerårig teknik-kontrakt med en stor produktionsvirksomhed i Hillerød.

Største i Nordsjælland
Det Poul Sejr Nielsen, man kender i dag, blev skabt for fem år siden ved fusion af tre mellemstore VVS-firmaer.

Fusionen gav mulighed for at påtage sig større opgaver som samlede hoved- og teknikentrepriser eller vedligehold og service af el, vvs og ventilation på større anlæg.

På den måde har Poul Sejr Nielsen udviklet til en stor og toneangivende teknikentreprenør og den største i Nordsjælland. Omsætningen er næsten fordoblet over de seneste fem år, og virksomheden har 35 servicebiler til at dække både det private servicemarked og det professionelle marked over det meste af Sjælland.

- At vi tre gik sammen var den rigtige beslutning. Vi er klædt godt på til at møde de nye behov, som vores kunder har, siger Michael Madsen, der udgør firmaets direktion sammen med Peter Bentsen.

- Omfanget og kompleksiteten af teknik i byggeriet og industrien er stigende. Dem klarer vi som teknikentreprenør. Medarbejderne har sideløbende udvidet deres kompetencer med de nye teknikområder og arbejder effektivt sammen. Det giver os nogle spændende muligheder for at byde på større hoved, teknik - og fagentrepriser, fortsætter han.

Poul Sejr Nielsen har senes løst hovedentreprisen med udskiftning og renovering af de tekniske installationer på 90 lejligheder på Tagensvej til 10 millioner kroner, og på det nye Egedal Rådhus har virksomheden stået for at beklæde rådhusets facade med naturskifer.

Jubilæet fejres med åbent hus den 31. maj på Klintehøj Vænge i Birkerød, hvor Poul Sejr Nielsen har haft til huse siden 1984.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.223