23948sdkhjf

Ny Exhausto-topchef hentet hos Grundfos

Efter 39 år som direktør for ventilationsvirksomheden EXHAUSTO A/S i Langeskov har den 63-årige administrerende direktør og ejer af virksomheden, Peter Hermansen, besluttet, at yngre kræfter skal stå i spidsen for virksomheden.
Peter Hermansens afløser bliver den 44-årige Kjeld Pedersen, som allerede kender virksomheden godt, da han har været medlem af EXHAUSTO A/S' bestyrelse siden 2004 og bestyrelsesformand siden 2007. Kjeld Pedersen tiltræder som administrerende direktør for EXHAUSTO A/S senest 1. december 2008.

Peter Hermansen fremhæver Kjeld Pedersens store internationale erfaring, hans faglige kompetencer og personlige egenskaber samt hans karriere i Grundfos-koncernen som væsentlige for, at valget faldt på ham. Kjeld Pedersen har de seneste ni år været en del af topledelsen for et af Grundfos-koncernens hovedforretningsområder: Building Services, senest som øverste ansvarlige for forretningsenheden med reference til Grundfos' koncerndirektion.

EXHAUSTO A/S er i dag den største privatejede koncern inden for ventilation i Danmark, Norge og Sverige og ønsker at fastholde og udbygge denne position. Virksomheden har en ekspansiv vækststrategi for de kommende år, herunder planer om markedsudvidelser i Østeuropa og opkøb af virksomheder.

- EXHAUSTO skal de kommende år op i et nyt og højere gear for at kunne klare sig i den stadigt voksende, internationale konkurrence, udtaler Peter Hermansen og fortsætter:

- Derfor skal der nye kræfter til, og jeg er tryg ved at overlade mit livsværk til Kjeld Pedersen, den dygtige stab af ledende medarbejdere og en velfungerende organisation.

Peter Hermansen overtager fremover posten som bestyrelsesformand i EXHAUSTO A/S. Han er ligeledes bestyrelsesformand i EXHAUSTO CDT A/S, koncernens andet forretningsområde (Chimney Draft Technology), som blev etableret som et selvstændigt forretningsområde pr. 1. januar 2007. Derudover varetager han fortsat posten som direktør i moderselskabet EXHAUSTO International A/S.

Kilde: EXHAUSTO - http://www.exhausto.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156