23948sdkhjf

Ny formand for Dansk Beton

Peter Assam, Spæncom A/S, skifter rollen som næstformand ud med formandsposten i Dansk Beton, hvor han afløser Poul Kirkegaard.
Brancheorganisationen Dansk Beton har udnævnt Peter Assam til ny formand som erstatning for Poul Kirkegaard, der har valgt at søge nye udfordringer.

Dansk Beton blev stiftet i sidste år i bestræbelserne på at styrke betonbranchens indflydelse og synliggøre betonen som et bæredygtigt materiale:

- Det var centrale mål, da betonindustriens organisationer i januar 2007 dannede den fælles organisation Dansk Beton, og jeg synes, at vi allerede er nået langt fx med kampagnen om Bæredygtig Beton, der er med til at fremhæve betons grønne profil, siger Peter Assam.

Under sig får Assam Ole Nørklit, Unicon A/S, som ny næstformand, og den nye formand glæder sig til såvel samarbejdet som den kommende tids udfordringer:

- Jeg er fuld af optimisme med hensyn til det videre arbejde i Dansk Beton, og jeg glæder mig meget til at lancere den nye pris, Bæredygtig Beton-prisen, i begyndelsen af 2009, siger han.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094