23948sdkhjf

Danmarks største funktionskontrakt er i hus hos Lindpro

Danmarks førende el-installationsvirksomhed Lindpro har netop vundet Danmarks største funktionskontrakt hos Københavns Ejendomme.
Ordren er vundet i udbud og løber over to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år, og den har en værdi af på 35 mio. kr.

Ordren omfatter den daglige drift og service af 250.000 kvadratmeter byggetekniske anlæg fordelt over 30 ejendomme i København. Der er tale om alsidige arbejdsområder – fra traditionelt installationsarbejde til snerydning, samt pasning af grønne områder.

Det er Lindpros afdeling Dalskov, der har fået ordren i hus. Lindpro overtog den 1. januar 2008 Dalskov El VVS Totalentreprise A/S i forbindelse med et generationsskifte. Virksomhedens aktiviteter og 42 medarbejdere fungerer i dag som en selvstændig afdeling i Lindpro.

- Både organisk vækst og opkøb er væsentlige parametre for at kunne realisere vores ambitiøse vækststrategi. Vores hensigt med opkøbet af Dalskov var en styrkelse af vores kompetencer og position i hovedstadsområdet. Millionordren hos Københavns Ejendomme vidner om, at det allerede er lykkedes, siger administrerende direktør Michael Højgaard.

Ud over opkøb fokuserer Lindpro på vækst gennem et udviklingsorienteret syn på eksisterende kompetenceområder og nye forretningsmuligheder.

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094