23948sdkhjf

El-service bliver del af Mariendal Gruppen

El-installationsfirmaerne under El Service Gruppen i Åbyhøj er indtrådt i Mariendal Gruppen.
El-installationskoncernen, Mariendal, overtager El-Service og med købet styrker virksomheden sin position i det midt- og østjyske. Her har Mariendal i forvejen udført en række opgaver, og målet er nu at komme tættere på kunderne i Århus-området.

- Vi opfatter os selv som foregangsmænd i de store forandringer der er sket fra den traditionelle el-installatør til totalleverandøren af fuldt integrerbare el-, it-, automations- og sikringsløsninger. En udvikling som helt sikkert vil fortsætte med uformindsket styrke de kommende år og vi har tænkt os fortsat at stå forrest i denne udvikling, udtaler Mariendals administrerende direktør Keld Ramlov.

El-Service har 16 år på bagen og beskæftigede 18 medarbejdere i 2007. Den tidligere ejer, Lars Risgaard Mortensen, fortsætter som afdelingsleder for den overtagne virksomhed og er glad for ejerskiftet:

- Det var et let valg for mig at vælge Mariendal, som er særdeles handlingsorienteret og som ønsker at være tæt på deres kunder i lokalområderne. Som en del af Danmarks største installationsvirksomhed har vore kunder nu over 250 specialuddannede medarbejdere og en lang række nye kompetencer i ryggen og så er virksomheden lokal forankret, siger han.

Om Mariendal
Mariendal Gruppen er kendt som en kompetent samarbejdspartner inden for især elinstallation, men de senere år også inden for blandt andet it-, automations- og sikringsområdet. Mariendal Gruppen har været inde i en kraftig vækst de seneste år og har nu afdelinger i Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Pandrup, Åbybro, Vester Hassing, Aalborg, Århus og Frederiksberg.

Kilde: Mariendal - http://www.mariendal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078