23948sdkhjf

1.600 medarbejdere får ny chef

Rambøll Danmarks nye administrerende direktør er fundet i egne rækker.
Ib Enevoldsen er udpeget som ny administrerende direktør for Rambøll Danmark, som er en forretningsenhed på 1600 medarbejdere i Rambøll Gruppen.

Rambøll oplyser i en pressemeddelelse, at valget er faldet på Ib Enevoldsen "på grund af hans indgående kendskab til markedstendenser og forståelse for kundernes behov, hans evne til at skabe vækst og hans veludviklede lederevner".

Ib Enevoldsen får til opgave at styrke Rambølls markedsposition i Danmark, og han ser frem til udfordringen:

- Jeg glæder mig meget til at stille Rambølls samlede nationale og internationale viden til rådighed for vores kunder med henblik på at fortsætte vores bidrag til en bæredygtig udvikling af Danmark. Samtidig vil jeg selvfølgelig søge at styrke Rambølls ledende markedsposition yderligere, siger Ib Enevoldsen.

Kontrakten er Ib Enevoldsens sjette i Rambøll, hvor han gennem de sidste 21 år har beklædt flere ledelsesmæssige nøglepositioner. Han har været direktør siden 2011 og direktionsmedlem siden 2013 med ansvar for at lede transportområdet med 750 medarbejdere.

Ib Enevoldsen er 52 år, uddannet civilingeniør og har en ph.d. fra Aalborg Universitet. Han overtager posten som administrerende direktør fra Robert Arpe, der pt. er midlertidig administrerende direktør for Rambøll UK.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109