23948sdkhjf

CG Jensen åbner nyt jysk kontor

”Vi har boet i skure i ti år, så vi mente, at tiden var moden til at bygge noget selv”, siger divisionschef.
Efter næsten to års ventetid har CG Jensen endelig slået dørene op for et helt nyt kontormiljø i Harlev i Østjylland, hvor Anlæg Vest har hovedsæde.

Det var derfor en glad og tilfreds divisionschef, Jørn Asmussen, som for nylig kunne byde ansatte, kunder og samarbejdspartnere inden for til fejring på den nye adresse, som ligger godt 20 kilometer fra de tidligere kontorlokaler i Lystrup.

- Vi har boet i skure i ti år, så vi mente, at tiden var moden til at bygge noget selv. Vi boede desuden til leje ved Skanska i Lystrup og blev pålagt at finde et andet sted, fortæller Jørn Asmussen.

Af den årsag gik CG Jensen tilbage i 2014 på jagt efter en byggegrund, hvor det nye kontor kunne opføres. Valget faldt på 30.000 kvadratmeter nær motorvejen i Harlev, hvor den nye kontorbygning nu står opført. Til næste år følger yderligere 600 kvadratmeter lagerhal, som bygges med samme visuelle udtryk og materialevalg.

- Fordelen med størrelsen af grunden og hallen er, at vi ikke har materiel og grej stående fem-syv forskellige steder i landet. Vi kan gå direkte ud på pladsen og se vores overskudsmaterialer, og tage det med i kalkulationen i det omfang, vi har lyst. Samtidig kan vi også vedligeholde vores maskiner om vinteren indenfor, forklarer Jørn Asmussen.

Ginnerup Arkitekter har stået for tegningerne af det nye byggeri, mens Brdr. Thybo & Co. har været totalentreprenør. Arkitektonisk er der lagt vægt på lysindfald, åbenhed og fleksibilitet med store glaspartier, ovenlys og transparente lokaler. Bygningen er opført med bærende system i betonelementer og beklædt udvendig med glas/aluminium og fibercementplader.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109