23948sdkhjf

Øland voksede i svær forvandlingstid

Det glæder direktøren, at ventilationsfirmaet kunne øge omsætningens, mens lagersystemet blev udskiftet.
Markedet er i forvandling for ventilation- og isolationsvirksomheden Øland.

Derfor har firmaet implementeret et såkaldt ERP-system til ordre- og lagerstyring, som skal hjælpe Øland med at vokse yderligere i markedet.

Systemet er et intelligent lager, hvor de rigtige varer findes frem i et hurtigt tempo og med de rette tilvalgsprodukter.

Det er alfa og omega i dag for at være en succesfuld leverandør til byggeriet, mener Carsten Madsen, adm. direktør.

- ERP-systemet er godt. Ingen tvivl om det, men for mig er det en hygiejne-faktor. Altså at varerne kan leveres let på byggepladsen morgenen efter bestilling. Og at vores system er driftssikkert, er ikke noget, der differentierer en virksomhed i dag. Kun hvis man ikke har det. Det jeg lægger vægt på, er, at implementeringen af et så stort et system ofte er dræbende for virksomhedens medarbejdere, siger han.

Og fordi implementeringen af sådan et system er besværligt, glæder han sig ekstra meget over, at Øland lykkedes med at øge omsætningen med 15 procent på samme tid. Han roser derfor sine medarbejdere.

- Jeg har i mine 22 år i Øland ikke oplevet medarbejdere arbejde så koncentreret og hårdt for både at komme igennem alt det, der hører til så stor en implementeringsproces og samtidig holde forretningen kørende. Jeg er så stolt over medarbejderne.

Han fortæller også, at ERP-systemet er blevet mere nødvendigt i takt med Ølands udvikling. Firmaet er gået fra fra tre til syv lokationer og har udvidet forretningen fra at være ventilationsleverandør til også at omfatte teknisk isolering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234