23948sdkhjf

Gottfred Petersen flytter lageret ud på byggepladsen

Leverandøren har taget et nyt våben i brug i kampen om markedsandele.
Skærpede krav fra kunderne om fleksibel service og hurtig levering har fået Gottfred Petersen A/S til at introducere et nyt koncept.

Virksomheden tilbyder nu et individuelt sammensat mobillager, som leveres i container på byggepladsen.

- Når vi selv har stået med de daglige udfordringer på byggepladserne, ved vi, at en stor del af vores kunder har behov for hurtig levering af materialer on site, siger Klavs Moesgaard Hansen, salgschef for byggeri.

Rent praktisk fungerer konceptet på den måde, at Gottfred Petersen tilbyder sine kunder at låne en stor, container, som leveres og afhentes direkte på byggepladsen.

- Vi tilpasser mobillageret til den enkelte kundes behov. Det betyder, at vi leverer containeren med de varer, der skal bruges til hvert enkelt projekt. Det betyder også, at det er vore sælgere, som sørger for, at det enkelte mobillager hele tiden er opdateret. Når projektet er slut, henter vi containeren igen og krediterer kunden for ikke-brugte varer, forklarer Klavs Moesgaard Hansen.

Det nye koncept er et af de tiltag, der skal gøre Gottfred Petersen i stand til at bygge videre på den positive udvikling, der har medført stigende indtjening tre år i træk.

2015 blev afsluttet med et resultat på fem millioner kroner før skat, og forventningerne til fremtiden er positive. For nylig lykkedes det at indgå en forhandlingsaftale med tyske Halfen, og Gottfred Petersen har i forlængelse heraf udvidet staben med seks nye medarbejdere.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109