23948sdkhjf

Dominus kommer på svenske hænder

En af Danmarks førende virksomheder inden for bygningsautomatik får ny ejer.
Energiselskabet Trefor er nået til enighed med svenske Nordomatic om et salg af Dominus, der beskæftiger 72 medarbejdere, fordelt på seks adresser i Danmark.

Dominus har etableret sig som en førende leverandør af åbne building management-systemer på det danske marked, og investeringen er et led i Nordomatics ambition om at blive en førende nordisk aktør inden for smart buildings.

Med opkøbet stiger Nordomatics omsætning til omkring en halv milliard svenske kroner, og koncernen beskæftiger fremover omkring 250 medarbejdere.

- Vi er meget imponerede over såvel markedspositionen som kompetencerne og engagementet hos Dominus’ medarbejdere, og vi ser frem til at bygge videre på virksomhedens stærke brand i Danmark, siger Olov Schagerlund, administrerende direktør i Nordomatic, i en pressemeddelelse.

Han understreger, at Dominus-brandet også fremover vil blive anvendt i Danmark.

Familien Juul, som grundlagde Dominus tilbage i 1997, indtræder som medejer i Nordomatics moderselskab. Parterne ønsker dog ikke at offentliggøre detaljer om transaktionen, som forventes gennemført i løbet af sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11