23948sdkhjf

Her er chefen for Arkitemas nye 'forretnings-ben'

Arkitema Architects forfremmer sundhedschef Carsten Jensen, som fremover skal stå i spidsen for det nyetablerede Arkitema Consulting.

For Arkitemas ledelse har det været vigtigt at finde en person, som kender organisationen, og som samtidig kan se udviklingspotentialet. Derfor er valget faldet på den 51-årige Carsten Jensen, der har været ansat i Arkitema næsten uafbrudt siden 1994.

Carsten Jensen var for nogle år siden at gøre bygherrerådgivning til en selvstændig service i Arkitema Architects for nogle år siden, og det er netop også et af områderne, der nu udbydes i Arkitema Consulting, der vil bestå af fem segmenter.

Foruden bygherrerådgivning er der tale om bæredygtighed, byggeledelse, BIM Management og aktørinvolvering. Ledere til fire af segmenterne er på plads, og de kommende måneder blandt andet skal bruges på at finde den sidste segmentchef.

- Vi er rigtig godt i gang med organiseringen, og det kræver selvfølgelig meget her i starten. Samtidig skal vi nu ud og sælge et helt nyt område til kunderne, og det bliver rigtig spændende. Udover, at vi har identificeret nye ydelser i branchen, skal vi have vundet noget af den rådgivning tilbage, som de sidste 20-30 år er gået til andre rådgivere i branchen, siger Carsten Jensen.

Carsten Jensen er uddannet Bygningskonstruktør fra BTH, Horsens i 1991, har en Master i Bygherrerådgivning og Værdidesign(MBV) fra arkitektskolen i Aarhus samt en uddannelse som Byggeøkonom.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159