23948sdkhjf

Nu bygger Novo igen

Investerer 400 millioner i Kalundborg-fabrik
Novo Nordisk investerer 400 mio. kr. i en 500 kvadratmeter stor udbygning insulinfabrikken i Kalundborg, der er verdens største.

- Udvidelsen af fabriksanlægget understreger vores ambition om en fortsat styrket tilstedeværelse i Kalundborg. Den giver os større fleksibilitet og mulighed for at installere udstyr, der øger vores effektivitet, og er således med til at øge produktionskapaciteten på anlægget i Kalundborg," siger Michael Hallgren, produktionsdirektør, Novo Nordisk Kalundborg.

Første spadestik til den teknisk tunge udbygning af fabrikken blev taget den 4. juli, og byggeriet forventes færdigt i slutningen af 2018.

Novo Nordisk købte i sidste måned en 120.000 kvadratmeter stor byggegrund i tilknytning til fabrikken i Kalundborg. Produktionsdirektør Michael Hallgren gav i den forbindelse udtryk for, at man forventer at investere i omegnen af 10 milliarder kroner i området over de næste ti år.

Novo Nordisks fabrikspark i Kalundborg blev etableret i 1969 og dækker i dag et areal på 1,1 mio. kvadratmeter. Novo Nordisk Kalundborg beskæftiger 3.400 medarbejdere og udgør en hjørnesten i Novo Nordisks globale produktion, og her produceres 50% af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099