23948sdkhjf

”Vi er et friskt pust til byggebranchen”

Ejerskifte og opkøb sender WindowMaster ind i en ny æra.
Siden administrerende direktør Erik Boyter i starten af 2015 købte WindowMaster af VKR Holding, har virksomheden sat fart på udviklingen.

WindowMaster har i år været på opkøb i både Norge og Schweiz, hvor først BSI integration og siden Focair blev en del af den strategi, der skal udvikle ingeniørvirksomheden til en kommerciel forretning med et stærkt kunde- og markedsfokus.

- Vi er en moderne cleantech-virksomhed med et stort vækstpotentiale – særligt i udlandet. Vi er allerede kommet op i gear, og min ambition er at få os til at vokse både organisk og gennem opkøb, siger Erik Boyter, der har en fortid som medejer af Pressalit.

Vil være firmaet man handler med
Muligheden for at købe WindowMaster opstod, fordi VKR Holding ønskede at fokusere på kerneforretningen og søgte en ny ejer af WindowMaster. Erik Boyter slog til og overtog officielt ejerskabet den 5. februar 2015.

Det blev startskuddet til en vækststrategi med fokus på internationalisering og optimering af salget.

- Vi skal op på et nyt niveau. Det skal ske ved at levere de nyeste og mest innovative produkter inden for brandventilation og naturlig ventilation – baseret på vores ingeniørkunst og dygtige medarbejdere. Vi er et frisk pust til byggebranchen. Vi vil være firmaet, man handler med, når det gælder naturlig ventilation og brandventilation, siger Erik Boyter.

WindowMasters indeklimaløsninger er baseret på naturlig ventilation, og firmaet lover store besparelser på energiregningen i forhold til traditionel mekanisk ventilation. Samtidig bidrager løsningerne til en generel forskønnelse, idet store ventilationsrør i lokaler og ventilationsaggregater på tage bliver overflødige.

"Schweiz er et meget vigtigt marked for os"

Focair, der har sine spidskompetencer inden for installation og service, blev i sidste uge en del af WindowMaster. Opkøbet styrker den danske virksomhed på et marked, hvor der ifølge Erik Boyter er stor villighed til at betale for kvalitet og funktionelle cleantech-løsninger.

- Schweiz er et meget vigtigt marked for os, og da Focair har været en stærk partner gennem mange år, er det et logisk opkøb for os. Firmaet har et godt omdømme og en størrelse, der gør, at vi nu kan dække hele landet, siger han.

Med Focair som en del af det lokale selskab WindowMaster AG bliver det nu muligt at tilbyde en samlet løsning, hvor produktplatformen kombineres underentrepriseopgaver og service.

- Vi ser frem til samarbejdet med de hidtidige ejere, der jo fortsat skal lede virksomheden. Deres viden og adgang til markedet er afgørende for, at vi sammen får succes. Det er ekstremt spændende, at vores to virksomheder nu bliver samlet, siger Erik Boyter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094