23948sdkhjf

KT Erhvervsbyg slår regnskabsrekorden

Både omsætning og resultat er det hidtil bedste for Give-entreprenøren.
Forud for regnskabsåret 2015 satte ledelsen i KT Erhvervsbyg sig et mål om at vokse med 20 procent.

Det lykkedes, og dermed passerer omsætningen for første gang 100 millioner kroner. Samtidig er indtjeningen løftet til det hidtil højeste niveau siden selskabets etablering i 2008.

Væksten er hentet bredt inden for erhvervsbyggeri – detailhandel, kontor- og industribyggeri samt byggeri af udlejningsejendomme til erhvervsvirksomheder.

Læs også: 11.500 kvm og en hvid by ved motorvejen

- Vi har fra dag ét ønsket at drive en forretning baseret på en høj soliditet og en fornuftig indtjeningsgrad. Vores specialisering inden for erhvervsbyggeri har givet os en skarp profil i markedet, som helt naturligt har bragt en omsætningsvækst med sig, siger partner Per Henriksen.

Læs også: Nyt om navne

KT Erhvervsbyg vil også fremover have fokus på alle former for erhvervsbyggeri, men virksomheden har også deciderede udviklingsprojekter i støbeskeen.

- Vores størrelse er vores force. Vi kan hurtigt navigere, men også udvikle virksomheden i takt med markedets efterspørgsel og eventuelle konjunkturændringer, der skaber nye behov hos danske erhvervsvirksomheder. Det gør os agile i et prisfokuseret marked, siger Per Henriksen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11