23948sdkhjf

Alumeco tror fortsat på høje vækstrater

Selv om væksten i 2007/08 faldt betragteligt hos den fynske aluminiums-koncern, forventer Alumecos ledelse fortsat tocifrede vækstrater i de kommende år.
Regnskabsåret 2007/08 endte for Alumeco med en nettoomsætning på 1,765 mia. kroner, hvilket er en fremgang på små 4 %. Resultat blev et plus på 66,2 mio. kroner, og dermed var der tale om en tilbagegang på 9,7 mio. i forhold til året før. Dermed kan ledelsen hos Alumeco også konstatere, at væksten er bremset i forhold til tidligere år.

Det er dog virksomhedens opfattelse, at den metalforbrugende industri i Nordeuropa fortsat generelt opererer i et godt marked, selv om der opleves konjunkturnedgange i specielt byggeriet. Men i og med, at Alumecos aktiviteter er spredt over mange brancher, føler koncernen sig ikke så sårbar overfor nedgange i enkelte brancher.

- Forventningerne til det kommende år er dog knap så optimistiske. Den aktuelle uro på de finansielle markeder må få en hvis afsmittende effekt på lysten til at igangsætte nye og større aktiviteter, og forventningen er derfor, at det bliver et hårdere og mere konkurrencepræget år med intensiveret fokus på individuel kundeservice, skriver Alumeco i sit regnskab.

Trods de lavere forventninger regner virksomhedens ledelse dog fortsat med, at aluminiumsafsætningen kan øges med tocifrede vækstrater i de kommende år.

Kilde: Alumeco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093