23948sdkhjf

Så meget tjente Hoffmann i første halvår

Fokus på lønsomhed slår igennem på bundlinjen.
Hoffmanns strategiske satsning på tidlig involvering vinder frem blandt såvel private som offentlige kunder.

Og det er en væsentlig del af forklaringen på, at Glostrup-entreprenøren formåede at forbedre sin lønsomhed i første halvdel af 2016.

Halvårsresultatet på 29,3 millioner kroner er lavere end i fjor. Men da det er realiseret på basis af en væsentligt lavere omsætning, er resultatgraden samtidig forbedret fra 4,7 til 5,0 procent.

- Det er meget positivt, at tidlig involvering af alle nødvendige kompetencer er blevet måden byggebranchen fremover vil arbejde sammen på. Vi i Hoffmann har igennem mange år været en af de første i denne udvikling, og vi forsøger at fastholde denne position ved konstant at videreudvikle os, siger administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.

Hoffmann kan se tilbage på et halvår, hvor virksomhedens position som integreret landsdækkende bygge- og teknikentreprenør blev styrket med opkøb af Alpedalens VVS, Techniq Installation og Installationsgruppen .

Ordrebeholdningen er steget med 36,5 procent til lige over milliarden, hvoraf forretningsområdet Next Generation står for mere end en tredjedel. Hertil kommer de projekter, hvor Hoffmann er medprojekterende. Ifølge Torben Bjørk Nielsen udgør disse mere end to milliarder kroner i samlet projektsum.

Torben Bjørk Nielsen kan ligeledes glæde sig over, at Hoffmann i første halvår af 2016 blot har været ramt af en enkelt skade med fravær blandt cirka 520 medarbejdere, og at sygefraværet er faldet fra 2,0 til 1,6 procent sammenlignet med sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094