23948sdkhjf

Erfaren arkitekt ved roret i Marina City

Et af Koldings helt store flagskibsprojekter har ansat projektleder.
Kolding Kommune har ansat 60-årige Torben Gade som projektleder for Marina City, som over de kommende år skal udvikles til ny bydel med boliger, caféer og 1.000 bådpladser.

Torben Gade er uddannet arkitekt og kommer fra en stilling som markedschef i Rambøll. Han har tidligere været direktør og partner i GBL Gruppen og bringer 35 års erfaring med planlægning og rådgivning ind i projektet.

- Vi ser det som lidt af et scoop, at vi har ansat Torben Gade til at stå i spidsen for Marina City. Dels fordi han kender opgaven indgående, men især fordi han kommer med en enorm erfaring og har stået bag en lang række masterplaner for havne- og byudvikling. Både hans personlige og faglige kompetencer passer perfekt til opgaven’, siger by- og udviklingsdirektør Thomas Boe fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Efter mange år som rådgiver glæder Torben Gade sig til at skifte stå i spidsen for Koldings største byudviklingsprojekt:

- Det bliver helt specielt at skulle arbejde videre med dette projekt, som står mit hjerte meget nært. Jeg glæder mig til at bruge min viden og erfaring på en ny måde, særligt fordi projektet er så visionært som dette. Jeg er ikke i tvivl om, at den nye bydel bliver et stort aktiv for Kolding, siger Torben Gade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094