23948sdkhjf

Ny solcellepulje åbner i dag

Energinet.dk forventer ikke at blive overrendt.
Her til formiddag kl. 10.00 åbnede Energinet.dk igen for, at privatpersoner, boligforeninger og solcellelav kan søge forhøjet pristillæg til nye solcelleanlæg.

Der er mulighed for at søge inden for fire forskellige anlægstyper, der tilsammen løber op i 49,4 megawatt.

Ansøgningerne behandles efter ”først til mølle-princippet”, men Energinet.dk forventer ikke at blive rendt over ende.

- Vi forventer ikke, at puljen medfører en ekstraordinær stor søgning. Erfaringerne fra de seneste runder med solcellepuljer er, at puljerne ikke blevet tømt. Men vi har et beredskab klar til de ansøgere, der henvender sig, siger Poul Bendixen, der er afdelingsleder i Afregning og Support af VE hos Energinet.dk.

Eftersom tildelingen af forhøjet pristillæg foregår efter "først-til-mølle-princippet" opfordrer Energinet.dk til, at man, som ansøger, har styr på tingene.

- Flere ting skal være på plads, før at man kan komme i betragtning til at få del i puljerne. Vi vil derfor gerne opfordre til at være ekstra opmærksomme på, at ansøgningen er udfyldt korrekt og opfylder kravene i loven, siger Anja Rye, gruppeleder i Energinet.dk’s Forvaltning og administration af vedvarende energi.

Hvis der kommer flere ansøgninger til puljen, end der er effekt til, trækker Energinet.dk lod blandt de fyldestgørende ansøgninger, der er kommet ind den dag, hvor puljerne bliver fyldt.

Det er muligt at søge fra den 1. september 2016 kl. 10.00 til og med den 31.oktober 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267