23948sdkhjf

Bella Center tænker grønt frem mod klimatopmøde

Nye ventilations- og køleanlæg, cirkulationspumper og et par tusinde lysarmaturer skal reducere CO2-udslippet i Bella Center med 20 % i løbet af et år.
1.150 tons. Så meget CO2 vil Bella Center kunne spare, når et omfattende energibesparingsprojekt er afsluttet inden klimatopmødet i København, der finder sted i november næste år.

De mange tons - der svarer til at køre ca. 7 mio. km. i en personbil - er en reduktion af centrets samlede CO2-udslip på i alt 20 %, og den skal realiseres med hjælp fra ESCO-firmaet TAC A/S, der er specialister i energioptimering og indeklima.

- Vi finder det oplagt, at Bella Center som centrum for klimatopmødet demonstrerer vilje og evne til at reducere udslippet af CO2. Projektet giver os en fornuftig CO2-reduktion pr. investeret krone og vil derfor være et eksempel til inspiration for mange af topmødets deltagere, siger teknisk direktør Kristian Ortving, Bella Center A/S og fortsætter:

- Energistyringen og de tekniske fornyelser giver ikke kun en reduktion af CO2-udslippet frem mod klimatopmødet. Det lavere energiforbrug medfører desuden en økonomisk gevinst. Samtidig giver den mere effektive styring af temperatur, luftskifte og solindfald et forbedret indeklima til glæde for vores gæster og medarbejdere.

Bella Center er Nordens største udstillings- og kongrescenter med i alt 122.000 m2 under tag.

Kilde: Bella Center A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127