23948sdkhjf

Seks nye hos JFP

Entreprenørvirksomheden udvider ikke mindst i København.
Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) vokser markant i disse år og kunne i sidste uge fremvise et halvårsresultat på 34 millioner kroner ud af en omsætning på 533 millioner.

Den markante vækst skaber arbejdspladser, og JFP har i løbet af de seneste måneder budt velkommen til seks nye medarbejdere.

Brian Jeanty Jensen er pr. 1. august ansat som projektleder på kontoret i København, hvor han tilknyttes byggepladsen ved Valby Maskinfabrik P2. Brian Jeanty Jensen kommer fra et job som byggeleder og efterfølgende projektleder hos B. Nygaard Sørensen. Han er uddannet tømrer og konstruktør.

Tine Rix er pr. 1. august ansat som kvalitetssikringsleder på kontoret i København og får således det kvalitetsmæssige ansvar for alle byggepladser i øst. Tine Rix har arbejdet som teknisk konsulent i Ajour System og var tidligere ansat hos Enemærke & Pedersen, hvor hun blandt andet var ansvarlig for ks’en på alle byggerier. Hos JFP får hun ansvaret for kvalitetsstyring og styring af D&V-dokumentation. Overordnet ks-ansvarlig for alle byggerier i øst, vedr. opsætning af Ajour, opfølgning & undervisning, intern ks-gennemgang af JFP og UE-materiale, afslutning og lignende.

Loui Hussak er pr. 1. juli ansat som byggeleder på kontoret i København og tilknyttes byggepladsen Valby maskinfabrik P2, hvor han skal arbejde med gasbetonentreprise, elevator/liftentreprise, køkkener og hårde hvidevareentreprise og malerentreprise, ligesom han bliver byggepladsansvarlig. Loui Hussak har netop afsluttet sin uddannelse som byggekoordinator på KEA efter to års uddannelse og et praktikforløb hos JFP Sjælland – med tilknytning til netop Valby maskinfabrik P2.

Jacob Vestergård er pr. 1. juni ansat som kalkulatør på kontoret i Herning, hvor JFP har sin afdeling for indkøb og kalkulation. Han er uddannet tømrer og ingeniør og har cirka 15 års erfaring fra byggebranchen. Dog har han de seneste tre år været selvstændig minkavler. Hos JFP kommer Jacob Vestergård til at prissætte og således forsøge at vinde byggeopgaver til huset.

Jette Dahl er pr. 1. juni ansat som projektleder på kontoret i København. Her skal hun blandt andet fungere som projektleder for den indvendige aptering på byggepladsen ved Tølløse Plejecenter og som sikkerhedskoordinator på pladsen. Jette Dahl kommer fra et job som kvalitets- og arbejdsmiljøleder og delvis projektleder hos Strømberg & Sahl. Hun er uddannet teknisk assistent og sikkerhedskoordinator.

Jan Mahler er pr. 15. maj ansat som projektchef på kontoret i København, hvor han i begyndelsen er med til at regne tilbud, men senere vil få det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres. Han har været i byggebranchen siden 1994, hvor han startede som projektleder hos EBK Haus GmbH i Berlin. Senere har han blandt andet været projektleder og divisionschef hos E. Pihl & Søn og sektionschef hos B. Nygaard Sørensen. Jan Mahler er uddannet bygningsingeniør med en håndværksmæssig baggrund som murer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156