23948sdkhjf

Danmarks bedste gulvlæggere er fra Hasselager

En nyudklækket svend fra gulvfirmaet Hammelsvang A/S har for andet år i træk modtaget en sølvmedalje, der er branchens fineste hædersbevisning.
Hammelsvang A/S i Hasselager har i lighed med sidste år modtaget gulvmontørernes fineste hædersbevisning.

I år er det 28-årige Claus Neubert, der er den stolte modtager, og den nyuddannede svend tilskriver en høj grad af frihed og ansvar i det daglige arbejde den største del af æren for hans udvikling:

- Det vigtigste er, at man får lov til at gå med den rette montør, der giver en lov til at gøre noget selv. Jeg gik med den samme svend i 1 ½ år, og så bliver man bevidst om hinandens styrker og svagheder. Men det handler selvfølgelig også om, at man selv gerne vil lære noget, forklarer han.

Den udlægning genfindes hos Henrik Thomassen, der er uddannelsesansvarlig hos det østjyske gulvfirma med omkring 50 ansatte:

- Vi giver dem lov til at arbejde med alle gulvtyper, og de får en alsidig hverdag, hvor de både prøver at lægge gulve hos private, men også i butikker eller på sygehuse. Og så skal de selvfølgelig belønnes for at præstere noget, siger han

Hos Hammelsvang lægger man desuden vægt på, at lærlingene får en god social oplevelse af at være i firmaet. Således har virksomheden etableret en lærlingeklub, der skal styrke virksomhedskulturen og de sociale bånd mellem svende og lærlinge.

Kilde: Hammelsvang A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125