23948sdkhjf

YIT vil tredoble sin vvs-afdeling

Et nyt kompetencecenter skal hjælpe YIT A/S på vej mod målet om at blive landsdækkende på vvs-området. Samtidig forventer virksomheden at ansætte 200 nye medarbejdere i løbet af de næste to år.
YIT er blandt landets førende teknik- og servicevirksomheder med cirka 1.500 ansatte, og koncernen arbejder på at blive landsdækkende i vvs-branchen.

Det mål kom man YIT et skridt nærmere, da man i september overtog aktiviteterne i Fredericia-virksomheden Gerdes & Wesenberg, og nu er tiden kommet til at gå et skridt videre i processen:

- Næste skridt på vejen til at blive landsdækkende på vvs-området er et vvs-kompetencecenter i Østjylland. Derudover skal staben udvides med en række vvs-montører i de 16 lokale servicecentre. I løbet af de næste to år forventer vi derfor at øge den nuværende vvs-stab på 100 ansatte til cirka 300 vvs-medarbejdere, fortæller YIT’s regionschef John Essemann.

Årsagen til det øgede fokus på vvs er først og fremmest en stigende efterspørgsel fra eksisterende kunder. Samtidig ser YIT en mulighed for at styrke sin position som totalleverandør:

- Grænserne mellem fagene udviskes i stigende grad, og der er ikke altid en skarp opdeling af, hvem der udfører bestemte opgaver. Både for kunderne og vores egen forretning er der derfor en række positive synergieffekter forbundet med at udvide vores eksisterende kompetencer med vvs-området og samle det hele under ét tag, forklarer John Essemann.

Om YIT
YIT A/S er en af Danmarks førende teknikentreprenør-, installations- og servicevirksomheder med cirka 1.500 ansatte og med landsdækkende aktiviteter inden for el, ventilation og vvs. Virksomheden har hovedadresser i København og Fredericia og 16 servicecentre placeret i større danske byer.

Kilde: YIT A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078