23948sdkhjf

Fsb og Daurehøj bygger boliger på Nørrebro

I sidste uge stak boligselskabet Fsb spader i jorden til nye byggeprojekter på både Amager og Nørrebro.

Torsdag førte overborgmester Frank Jensen spaden til første etape af i alt 410 Fsb-boliger i det nye Bellakvarter i Ørestad. Og fredag var det teknik- og miljøborgmester Morten Kabells tur, da byggeriet af 81 nye ungdomsboliger i Dagmarsgade på Nørrebro.

- Fsb har i over 80 år været med til at tegne og bygge København, så der er plads til københavnere i alle aldre. Og det er vi i den grad i gang med for tiden. De 81 ungdomsboliger, som vi bygger her, får selskab af 410 familie- og ungdomsboliger i Ørestad, ungdomsboliger på Amager og Frederiksberg og rækkehuse på taget af et indkøbscenter ved Vanløse Torv. Det er dejligt, og det er sådan det skal være. København har brug for de mange nye boliger, og det er meget tilfredsstillende at være med til at sikre boliger også til de mange unge, der vælger at uddanne sig i vores by, siger Fsbs formand Steen Søndergaard Thomsen.

De 81 ungdomsboliger på Nørrebro er tegnet af H+Arkitekter og opføres af Daurehøj Erhvervsbyg. Der bliver tale om en blanding af 1- og 2-værelses lejligheder eget med bad og køkken. Fire boliger bliver tilgængelighedsboliger. Hertil kommer en række fællesfaciliteter i form af studierum, opholdsrum ved trappeopgangene, tagterrasse og vaskeri. I stueetagen vil der også være et overdækket areal med plads til cykelparkering.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.203