23948sdkhjf

Første spadestik til Foster + Partners-byggeri

Medicinalfirmaet Ferring har stukket spaden i jorden til et 24.000 kvadratmeter stort domicil i Kastrup.
For godt 2½ år siden blev det offentliggjort, at de britiske stjernearkitekter Foster + Partners havde fået til opgave at tegne et nyt domicil til Ferring ved Kastrup Havn.

Mandag i denne uge blev første spadestik taget, og i løbet af 2019 flytter medicinalfirmaet omkring 700 medarbejdere til Tårnby Kommune og erhvervsområdet Scanport i Kastrup Havn.

Bygningen får et nettoareal på 24.000 kvadratmeter, heraf 16.000 kvadratmeter kontorareal og 3.600 kvadratmeter laboratorier. Rådgivende ingeniør på projektet er italienske Jacobs.

Byggeriet af det nye domicil er udbudt i storentrepriser, og ifølge Senior Vice President Marianne Kock forventer Ferring at indgå aftale med de valgte entreprenører senest til november. Byggemodningen starter så småt op nu, og de første gravemaskiner vil i løbet af kort tid være at finde på byggepladsen.

Det er Skanska, der står for den overordnede udvikling af Scanport, som fuldt udviklet vil bestå af omkring 90.000 kvadratmeter kontorbyggeri – både domiciler og flerbrugerhuse – i området ved Den Blå Planet. Oprindeligt var det planen, at Ferrings domicil skulle stå færdigt i 2016, men byggeriet er undervejs blevet udskudt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094