23948sdkhjf

Aarhus-entreprenør åbner i København

Kunderne trækker Raunstrup til hovedstaden, og direktør lurer på mulige opkøb.
Entreprenørkoncernen Raunstrup er de seneste år ekspanderet kraftigt, men har, når det gælder faste adresser, indtil nu holdt sig vest for Storebælt.

Som konsekvens af stigende efterspørgsel etablerer Raunstrup nu fast adresse på Frederiksberg, hvor et nyt kontor på Gl. Kongevej 138A skal fungere som brohoved for yderligere ekspansion på Sjælland.

- Vi har i de seneste år flere gange taget tilløb til at åbne en afdeling på Sjælland, men nu mener vi, at tiden er rigtig, siger administrerende direktør Søren Kristensen.

Nye vinkler på byggeri
Raunstrup med årene har udviklet og målrettet sit koncept inden for bygningsservice mod detailkæder, forsikringsselskaber og FM-firmaer. Næste naturlige skridt i den proces er at blive ”rigtigt landsdækkende”, som Søren Kristensen formulerer det.

Samtidig har Raunstrup fået flere større byggeprojekter i pipelinen og er blandt andet i gang med et byggeri på Frederiksberg og en svømmehal i Rødovre.

- Vi har nok lidt vores egen måde at gøre tingene på – for nu at sige det på jysk. Vores motto er ”nye vinkler på byggeri”, og det er jo lidt sjovt, når nu det bygger på de gode gamle dyder, om at holde det man lover, siger Søren Kristensen og erkender, at det kan lyde banalt:

- Men alle, der har været i branchen i et stykke tid, ved, at det kan være sværere end som så. På mange områder gør vi tingene anderledes end mange andre i branchen, specielt på den digitale front, siger han.

Overvejer opkøb
Derfor er det også højeste prioritet at sørge for, at værktøjer og værdier hurtigt bliver en integreret del af den nye afdeling.

Søren Kristensen påpeger, at der kan være kulturelle forskelle fra øst til vest. Han har derfor valgt, at den nye afdeling skal bestå af en blanding af medarbejdere fra afdelingerne i Vestdanmark samt nye lokale medarbejdere, som Raunstrup er i gang med at rekruttere.

- Vi håber, at vi med vores nye afdeling får lettere ved at tiltrække dygtige medarbejdere i københavnsområdet. Vi får brug for nye og dygtige medarbejdere, da vi har en klar vækststrategi for området, siger Søren Kristensen.

Om væksten på Sjælland kommer til at ske organisk vækst eller via opkøb er ikke helt fastlagt. Raunstrup har i løbet af de seneste seks år investeret i tre virksomheder, og Søren Kristensen vil ikke afvise endnu et opkøb:

- Jeg er i dialog med et par mulige emner og vil ikke afvise et opkøb. Men når det gælder den slags handler, så er der intet, der er givet før blækket er tørt, og skiltet er sat op. Så derfor har vi nu gjort os klar til at servicere vores eksisterende kunder på Sjælland med udgangspunkt i den nyetablerede afdeling, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109