23948sdkhjf

Schneider ansætter ny direktør for bygningsautomation

Formanden for Danvak Bygningsautomation sætter sig i spidsen for Schneider Electrics EcoBuilding-enhed.
Niels Boel, 42 år, er ansat som direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric EcoBuilding.

Han får dermed ansvaret for den videre udvikling af en forretningsenhed, der er markedsleder inden for intelligent bygningsautomation, herunder IBI, KNX og BMS-systemer.

- Jeg glæder mig meget til at sætte Schneider Electrics mange muligheder for integreret bygningsautomation i spil i markedet. Vores produktprogram omfatter alt fra KNX til avanceret BMS-styring, service og cloudbaseret energiovervågning, så vi står med en stærk værdikæde inden for de intelligente løsninger, som byggebranchen efterspørger, siger Niels Boel i en pressemeddelelse.

Niels Boel har stor erfaring fra BMS-branchen, hvor han senest har arbejdet som chefrådgiver i Sweco. Niels Boel er samtidig aktiv i den danske BMS-branche som formand for Danvak Bygningsautomation og som næstformand i Foreningen Energiforum Danmark.

I 2014 stod Niels Boel i spidsen for CTS-konferencen, hvor mere end 400 professionelle fra BMS-branchen var samlet for at diskutere, hvordan branchen i fælleskab løfter kvaliteten til gavn for både bygherrer, ejer og lejer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14