23948sdkhjf

Hans Jørgensen & Søn igangsætter stort Odense-byggeri

Opfører 5.200 kvadratmeter til Lokalpsykiatri Odense. Pris: 76 millioner kroner.
Psykiatri- og socialudvalgsformand Thies Mathiasen tog det første spadestik, da Region Syddanmark mandag markerede byggestarten til Lokalpsykiatri Odense, som i starten af 2018 får 5.200 nye kvadratmeter at boltre sig på ved Odense Havn.

Huset vil få betydning for mange borgere i en tid, hvor flere og flere rammes af en psykiatrisk lidelse.

- Derfor er det netop godt, at huset får en synlig og central placering i Odense. Psykiatrisk sygdom er ofte tabubelagt, men det er ikke noget, der skal gemmes væk, sagde rådmand Jane Jegind, som også glæder sig over husets bidrag til udviklingen af Odense Havn, der går fra tomt område til et sted med mennesker og liv.

Den nye lokalpsykiatri bliver regionens største og bliver et hus, der samler al ambulant psykiatrisk behandling i Odense, som i dag er fordelt på fire matrikler. Huset vil dermed skabe én fælles indgang for fynske borgere.

Det er Hans Jørgensen & Søn, der i rollen som totalentreprenør skal sørge for, at huset står klar på byggegrunden tæt ved Odense Havn i 2018. Projektet er tegnet af KPF Arkitekter med Rambøll som rådgivende ingeniør.

Huset vil være beliggende på Toldbodgade 41 tæt på havnen. Lokalpsykiatri Odense bliver et fire etager højt hus og er udformet i en vifte med tre 'arme', som udgør husets funktioner. Huset er karakteriseret af åbenhed og lyse rum.

Omkring 170 ansatte får daglig arbejdsplads i huset, som forventes at håndtere cirka 4.500 patienter om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11