23948sdkhjf

Sjælsø: Godt marked for boligudlejning

Sjælsø Gruppen A/S har netop indgået en aftale med om salg og opførelse af en boligudlejningsejendom til en samlet værdi af 137 mio. kroner. Koncernen forventer inden længe at sælge flere boligprojekter.
Sjælsø Gruppen oplyser i en pressemeddelelse, at koncernen har indgået aftale med PKA om salg og opførelse af en boligudlejningsejendom i Valby.

Der er tale om et nyt boligudlejningsprojekt, der er udviklet i tæt samarbejde med PKA og tegnet af Arkitema. Projektet omfatter 63 lejligheder med tilhørende parkeringsfaciliteter til en samlet projektværdi på kr. 137 mio., og de nye boliger forventes at stå klar til indflytning i foråret 2010.

Sjælsø oplyser, at salget vil bidrage positivt til regnskaberne i såvel 2008,2009 og 2010, og koncernen fastholder sine forventninger om et resultat før skat på kr. 250–350 kroner.

Stigende interesse for udlejningsboliger
De positive udmeldinger skal ses i lyset af, at Sjælsø generelt oplever stor efterspørgsel på boligprojekter til udlejning:

- Efter at vi i august solgte alle vore boliger under opførelse i 100 %-ejede projekter i Storkøbenhavn til Essex, har vi konstateret en fortsat stigende interesse for boligudlejningsejendomme fra en bred kreds af investorer, siger administrerende direktør Flemming Joseph Jensen og fortsætter:

- Udviklingen i efterspørgslen og lejeniveauet for udlejningsboliger kombineret med faldende produktionspriser muliggør, at vi kan udvikle og sælge udlejningsboliger med et godt afkast for investorerne. Vi forventer derfor at kunne sælge flere boligprojekter i den kommende tid.

Kilde: Sjælsø Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078