23948sdkhjf

CG Jensen-direktør: ”Malingen var knapt nok tør”

Direktør Michael S. Larsen fortæller om Glostrup-entreprenørens genopstandelse i øjet af finanskrisens orkan.
Optimismen hang i luften, da storentreprenør Jens Hørby Jensen i januar 2008 købte anlægsdivisionen ud af Skanska for at lade den genopstå som CG Jensen med 12 tidligere Skanska-folk i roller som ledende medarbejdere og medejere.

I spidsen stod Michael S. Larsen som nyudnævnt direktør for CG Jensen. Han glædede sig især ved tanken om, at Infrastrukturkommissionen i en ny rapport netop havde netop fastslået, at potentialet for anlægsinvesteringer herhjemme var stort.

Det ramte derfor som en nedbrydningskugle, da Nationalbanken og Det Private Beredskab til Afvikling af Nødlidende Banker, Sparekasser og Andelskasser i sommeren 2008 overtog den insolvente Roskilde Bank i det, der siden skulle vise sig at være finanskrisens indtog herhjemme.

- Vi havde tre måneder til at flytte ind på kontorerne i Glostrup, så malingen på væggene var knapt nok tør, da finanskrisen kom og tvang os til at ligge i læ. Vores taktik var at bevare produktionsapparatet intakt ved ikke at fyre medarbejdere, og den taktik holdt vi fast ved, selv om krisen varede længere, end vi havde regnet med. Men det betød så også, at vi var helt klar til at give den gas, da stemningen vendte, og siden da har vi reelt ikke set os tilbage, siger Michael S. Larsen i dag.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.673