23948sdkhjf

Direktør: Kina er fortsat meget hot

Henning Weisz fra Group Mpasia A/S tager nu til genmæle over for de, som på det seneste har hævdet, at det ikke længere kan betale sig for danske virksomheder at producere i Kina.
- »Det kan ikke længere betale sig at producere i Kina«. Overskrifter af den art har præget de danske aviser i længere tid. Overskrifterne er forkerte. Kina og hele det asiatiske område er fortsat hot, når man vel at mærke tænker sig grundigt om og kender markedet.

Sådan skriver Henning Weisz - administrerende direktør og partner hos Group Mpasia A/S - i et debatoplæg sendt til Building Supply’s redaktion.

Han hævder, at der fortsat kan hentes besparelser på op mod 60 % på produktion i Kina. Vejen til succes går gennem fleksibilitet, mobilitet og markedsindsigt.

Dermed peger Henning Weisz indirekte på, at en del af de negative skriverier udspringer af, at en række virksomheder ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok inden etableringen i ”Riget i Midten”.

- Kina er stadig meget hot, og mulighederne for positiv optimering af bundlinje, produkter og kapaciteter ligger lige dér - for fødderne af os alle, slutter Henning Weisz.

Kilde: Group Mpasia A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125