23948sdkhjf

Nyetableret selskab skal skabe ny bydel i hovedstaden

Et nyt byggemodningsselskab skal stå bag byudviklingen på Marmormolen. FN-Byen, et hotel og 55.000 etagemeter erhvervsbyggeri er blandt ingredienserne i det storstilede projekt.
I sidste uge så Byggemodningsselskabet Marmormolen dagens lys. Det overordnede formål med det nye selskab er at realisere projektet om byudvikling på Marmormolen i København.

Sammen med Københavns Kommune skal selskabet i løbet af det næste års tid forestå udarbejdelsen af en lokalplan. Herefter står den på byggemodning af hele området samt salg af de 25.000 etagemeter bolig, som projektet på Marmormolen efter planen kommer til at indeholde.

Udover de mange boliger skal området huse Københavns kommende FN-By, to 65 meter høje tårne med gangbro, et hotel og 55.000 etagemeter erhverv.

Byggemodningsselskabet Marmormolen er et samarbejde mellem SNS Property Finance og Nordkranen A/S, der ejer 50 % af det nye selskab - og Udviklingsselskabet By & Havn I/S, der ejer de resterende 50 %.

I selskabets bestyrelse sidder Dan Petersen, direktør i Nordkranen A/S, Otto Rompelman, Country Manager Nordic i SNS Property Finance, Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør i By & Havn og Michael Soetmann, økonomidirektør i By & Havn. Direktør for selskabet er Rikke Enderlein.

Læs mere:
Verdenskendt arkitekt vinder havneprojekt i København

Kilde: By & Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219