23948sdkhjf

Gråkjær klar til sjællandsk vækst

Nyt kontor i Valby bliver base for en større offensiv i hovedstadsområdet. Den jyske entreprenør søger flere bygge- og projektledere.
Over de seneste fem år har byggerier på Sjælland udgjort knap en tredjedel af Gråkjær Erhvervs samlede omsætning, og med selskabets nye satsning på boligbyggeri forventes andelen at stige i de kommende år.

Det er årsagen til, at Gråkjær Erhverv pr. 1. november 2016 åbner kontor på Køge Landevej i Valby. Johnny Holt, nyudnævnt regionsdirektør, er udpeget til at stå i spidsen for kontor og de mange nye byggesager i området.

- Det er en vildt spændende udvikling, vi er i gang med, og jeg glæder mig meget, siger Johnny Holt, som er hentet i Casa og havde første arbejdsdag den 15. august.

Foruden igangværende boligbyggerier i København NV og Næstved har Gråkjær netop skrevet kontrakt på en større boligsag i København. Johnny Holt kan dog ikke løfte sløret for yderligere detaljer om dette projekt på nuværende tidspunkt.

Gråkjær har allerede de første lokale projekt- og byggeledere i staben, men udsigten til øget travlhed baner vej for yderligere oprustning i den kommende tid.

- Med de mange nye byggesager på Sjælland får vi brug for flere bygge- og projektledere, og det optimale vil være folk med lokalkendskab, siger Johnny Holt.

Han oplyser, at Gråkjær har en række store boligsager i København i pipeline, og virksomheden er også prækvalificeret til byggeriet af CMC til Hovedstadens Letbane.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094