23948sdkhjf

Nyt facadeisoleringssystem giver medvind hos Skalflex

Ny lagerhal, flere medarbejdere og solid vækst i såvel omsætning som indtjening bringer smilene frem hos Viborg-virksomheden.
Det stigende fokus på klima og boligisolering har været så godt for Skalflex A/S, at facadebehandleren nu er i stand til at bryde de ellers overvejende dystre overskrifter i byggebranchen.

Således er Viborg-virksomheden - der ikke oplyser sin omsætning - i år vokset med cirka 20 % på alle nøgletal, mens medarbejderstaben er øget til 30 mand.

Den afgørende faktor for væksten er udviklingen af et nyt facadeisoleringssystem, som i 2008 har været ”en ubetinget succes”. Succesen er så stor, at Skalflex har udvidet med en ny 2.000 m2 stor lagerhal, som tages i brug i december. Med den på plads er virksomheden klar til at satse yderligere:

- Vi opruster igen i 2009 med en udvidelse af produktsortimentet, som sælges gennem byggemarkeder, trælasthandlere og farvebutikker, siger salgs- og marketingchef Morten H. Larsen og forklarer, at logistik bliver det andet store fokuspunkt i 2009.

Skalflex er lagerproducerende og har de seneste år har haft en leveringsprocent meget tæt på 100. Nu forsøger virksomheden så at hæve overliggeren yderligere, og målet er, at alle ordrer - der er bestilt inden klokken 14 - kan leveres samme dag.

Kilde: Skalflex A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093