23948sdkhjf

JFP-selskab jagter ambitiøst 2017-mål

Ny direktør skal skabe omsætning og arbejdspladser hos JFP Murer & Tømrer.
Over de seneste 12 år er byggefirmaet JFP mere eller mindre vokset konstant. Nu er turen kommet til datterselskabet JFP Murer & Tømrer, som med ansættelsen af Mikkel N. Steffensen som ny direktør lægger an til en markant vækstsatsning.

JFP Murer & Tømrer omsætter formentlig for knap 50 millioner kroner i 2016. I 2017 er målet at nå en omsætning på 65 millioner kroner.

- Vi har store forventninger til JFP Murer & Tømrer, fordi vi oplever stor efterspørgsel fra kunder med opgaver, der kræver et selskab med en vis volumen til at tage hånd om de mellemstore opgaver, men som samtidig bruger egne håndværkere til opgaverne, siger administrerende direktør Jesper Friis Poulsen.

I dag er der ansat tre funktionærer samt 20 håndværkere. I 2017 er forventningen, at der vil være fem funktionærer og mindst 30 håndværkere fordelt på beton, murer og tømrer.

Ønsker et bredt kundesegment
Mikkel N. Steffensen blev udnævnt til direktør i juni og kommer fra et job som projektchef i moderselskabet JFP a/s, hvor han blandt andet har arbejdet med byggeriet af DNV-Gødstrup.

Han oplyser, at væksten i selskabet skal findes inden for fagentrepriser, hovedentrepriser og mindre totalentrepriser i størrelsesordenen op til 30 millioner kroner.

- Vi ønsker et bredt kundesegment bestående af både erhvervs, private og offentlige bygherrer fortsat suppleret med fagentrepriser for JFP. Vi laver både nybyggeri og renoveringsopgaver i Jylland og på Sjælland, og vi kan levere projekt- og entrepriseledelse på begge sider af Storebælt, siger Mikkel N. Steffensen.

JFP Murer & Tømrer vil i 2017 primært benytte sig af jyske håndværkere – også på de sjællandske projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109