23948sdkhjf

Kuben overtages af kapitalfond

Kuben A/S overtages af Dania Capital, der sælger Kubens usolgte boliger og ubebyggede jord til Realdania. Manøvren betyder blandt andet, at direktør Henrik Enegaard Skaanderup fratræder.
Finanskrisen og den seneste tids markante opbremsning på boligmarkedet har været hård for ejendomsselskabet Kuben.

Det børsnoterede ejendomsselskab - der beskæftiger cirka 300 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Århus, Aalborg og Kolding - har derfor opgivet at fortsætte på egen hånd og bliver fremover en del af Dania Capital.

Kapitalfonden overtager således selskaberne Kuben BYG, Kuben Ejendomsadministration og Kuben Management, og målet er at restrukturere og udvikle aktiviteterne i selskaberne:

- Vi ser det som en god mulighed for at gøre brug af vores ekspertise og erfaring inden for ledelse og udvikling af unoterede virksomheder. De tre forretningsområder under Kuben skal fremover drives selvstændigt og derfor nedlægges koncernfunktionen. Vores plan er at udvikle hvert forretningsområde og deltage i den løbende branchekonsolidering, siger adm. direktør Thomas Dywremose fra Dania Capital.

Som led i overtagelsen har Kuben overhændet alle sine usolgte bygninger og al ubebygget jord til Realdania. Parterne oplyser, at salget er i overensstemmelse med markedsprisen.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109