23948sdkhjf

Fabrikslukning får alligevel konsekvenser for ansatte

Primo Vinduer lukker om kort tid sin fabrik i Billund og flytter produktionen til Sønderjylland. Det har medarbejderne vidst siden sidste vinter, men i modsætning til dengang indgår de ikke længere i virksomhedens planer.
Den 23. december bliver sidste arbejdsdag for de 11-12 medarbejdere på Primo Vinduers fabrik i Billund. Allerede i januar annoncerede ledelsen sin beslutning om, at produktionen skulle flyttes til Lintrup i Sønderjylland, og dengang forsikrede man medarbejderne om, at de ville få mulighed for at flytte med.

Sådan er det dog ikke længere. Ifølge Karl Aage Jørgensen - der arbejder som smed og reparatør på fabrikken i Billund - har ledelsen nu trukket sit løfte fra dengang tilbage:

- Ledelsen havde lovet os, at vi kunne følge med vores produktion af specialvinduer til Lintrup - og at den ville stille en bus til rådighed, så vi kunne køre sammen derned hver dag. Syv af os ønskede at tage imod dette tilbud. Men nu har direktøren trukket løftet tilbage. Han indrømmer selv, at der er tale om løftebrud - og begrunder det med, at det er blevet nye tider, siger Karl Aage Jørgensen til Vejle Amts Folkeblad.

Det er anden gang i år, at medarbejderne hos Primo Vinduer er vidne til en fabrikslukning. I marts blev 55 medarbejdere fyret, fordi virksomheden lukkede sin produktion i Hobro og flyttede den til en fabrik i nærheden af Berlin.

Primo Vinduer realiserede i sidste regnskabsår et overskud før skat på 12,7 mio. kroner. Bruttofortjenesten lød på 47,4 mio.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079