23948sdkhjf

Produktnyhed: Nem og effektiv lydisolering

Barsmark introducerer skandinaverne for et nyt prisvindende pladeprodukt, der effektivt isolerer mod lyd og støj.
Barsmark A/S er begyndt at forhandle et nyt pladeprodukt - Barsmark Phonewell - der uden besvær - og med en tykkelse på kun 15 mm - kan dæmpe trinlydsstøj med op til 75 % og den luftbårne støj med op til 85 %. Pladen har en patenteret opbygning af flere lag bølgepap, der er fyldt med kvartssand.

Barsmark Phonewell er særdeles velegnet til isolering af både gulv, væg og loft, da pladen kan monteres med både lim og skruer. Samtidig er det meget let at anvende og to håndværkere vil på fire timer kunne lydisolere 100 m2 gulv.

- I disse tider, hvor der er meget fokus på indeklima og -miljø, er vi utroligt glade for at kunne præsentere vores nye produkt, Barsmark Phonewell, da det isolerer særdeles godt mod både trinlyd og luftbåren støj, samtidig med, at det er fremstillet af 100 % biologiske materialer, siger administrerende direktør Paul-Erik Andersen.

Prisvindende produkt
Barsmark Phonewell blev i 2007 tildelt det tyske Videnskabs- og Teknologiministeriums “Bundespreis für hervorragende innovatorische Leistungen” - en pris for fremragende, innovativ udvikling. Produktet er desuden både DIN- og EN-certificeret og er tildelt den tyske “Allgemeine bauaufsichtliche Zulassung”.

- Barsmark Phonewell er på kort tid blevet meget populært i det øvrige Europa, og vi er overbeviste om, at produktet også har et rigtigt stort potentiale i Skandinavien. Når man ser på den høje lydisoleringsværdi og besparelsen i montering, er vi sikre på, vi kan tilbyde et yderst konkurrencedygtigt produkt, slutter Paul-Erik Andersen.

Læs mere på www.barsmark.com

Kilde: Barsmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078